Nieuws en trends

winter en voorjaar 2021

Winter en voorjaar 2021 . Diverse nailart passeert hier de tafel. One stroke, stempelen, spidergel, water-decals, strass, streepjes, stippeltjes,... lees verder »

Mooie teennagels- 2021 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Mooie teennagels- 2021

Mooie en verzorgde voeten zijn niet langer een bijzondere luxe, maar een modieuze finishing touch van elke verzorgde vrouw. Zomer pedicure met... lees verder »

Nieuws en hot trends voor zomer 2021 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Nieuws en hot trends voor zomer 2021

Babyboom , colorboom en glitterfading nagels, zacht, fijntjes en supermooi! Wat zijn Babyboom nagels? Vergeleken met andere nagels met sinds jaren... lees verder »

Kardashians, spiegelende nagels en ombre look - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Kardashians, spiegelende nagels en ombre look

Wat is nieuw in de Nagelland? Nog steeds is het Hollywood en de Kardashians die alle nieuwe trends brengen en bepalen. Kijk voor duizenden tips en... lees verder »

winter en voorjaar 2021 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

winter en voorjaar 2021

Winter en voorjaar 2021 . Diverse nailart passeert hier de tafel. One stroke, stempelen, spidergel, water-decals, strass, streepjes, stippeltjes, bloemetjes, etc. In de salon zijn diverse showboxen... lees verder »

Mooie teennagels- 2021 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Mooie teennagels- 2021

Mooie en verzorgde voeten zijn niet langer een bijzondere luxe, maar een modieuze finishing touch van elke verzorgde vrouw. Zomer pedicure met opvallend gestylde nagels in open sandalen is een onmisba... lees verder »

Contact via Whatsapp