Nieuws en trends

BIAB. ( Builder In A Bottle) - Mirjam's Nagelstudio Beerta

BIAB. ( Builder In A Bottle)

BIAB , Builder In A Bottle , ook wel blushes by Magnetic. Natural Nail treadment wordt het genoemd . Prachtige nagels, maar niet te zien dat er... lees verder »

UV of led uv lampen schadelijk? lees hier meer....

YES, UV LAMPEN ZIJN VEILIG! Geplaatst op 28 Februari 2023 Door Miranda Haas van Magic Nails Sittard. Bron: Doug Schoon Als we het dan toch over... lees verder »

winter en voorjaar 2023 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

winter en voorjaar 2023

Winter en voorjaar 2023 . Diverse nailart passeert hier de tafel. One stroke, stempelen, spidergel, water-decals, strass, streepjes, stippeltjes,... lees verder »

Mooie teennagels- 2023 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Mooie teennagels- 2023

Mooie en verzorgde voeten zijn niet langer een bijzondere luxe, maar een modieuze finishing touch van elke verzorgde vrouw. Zomer pedicure met... lees verder »

Nieuws en hot trends voor zomer 2023 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Nieuws en hot trends voor zomer 2023

Babyboom , colorboom en glitterfading nagels, zacht, fijntjes en supermooi! Wat zijn Babyboom nagels? Vergeleken met andere nagels met sinds jaren... lees verder »

Hayley Bieber Nails - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Hayley Bieber Nails

Wat is nieuw in de Nagelland? Hayley Bieber Heeft een trend gezet die er al een poosje was, maar nu opnieuw in de schijnwerpers gezet... lees verder »

BIAB. ( Builder In A Bottle) - Mirjam's Nagelstudio Beerta

BIAB. ( Builder In A Bottle)

BIAB , Builder In A Bottle , ook wel blushes by Magnetic. Natural Nail treadment wordt het genoemd . Prachtige nagels, maar niet te zien dat er een kunstnagel product op zit. Dit product is er in ... lees verder »

UV of led uv lampen schadelijk? lees hier meer.... - Mirjam's Nagelstudio Beerta

UV of led uv lampen schadelijk? lees hier meer....

YES, UV LAMPEN ZIJN VEILIG! Geplaatst op 28 Februari 2023 Door Miranda Haas van Magic Nails Sittard. Bron: Doug Schoon Als we het dan toch over de veiligheid van nagellampen hebben mag dit artikel... lees verder »

Contact via Whatsapp