Zomerse tenen

Zomerse tenen - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Wilt u modieuze en trendy teennagels hebben? Hot in 2021 zijn harde monokleuren en de stylistes adviseren passende kleuren te kiezen voor handen en voeten. Frisse, fruitige kleuren zoals watermeloen, oranje, alle tinten groen (lichtgroen, mintgroen), transparant blauw (watertinten) en geel zijn favoriet voor de zomer 2021.

Altijd "in" is goud. Chocoladebruin, zwart en glitters zijn tevens tijdloze kleuren.
Nieuwe trend is alle teennagels in verschillende tinten van dezelfde kleur, bijvoorbeeld oplopend van diepblauw tot licht babyblauw, wijnrood tot diep bruin, diep paars tot zacht lavendel etc.
Uw fantasie wordt geen beperkingen opgelegd: colour blocking, stippen en strepen, miniatuur schilderijtjes op de grote teen, de mogelijkheden zijn onbegrensd!

Wat wilt u deze zomer zien als u naar uw teennagels kijkt?

winter en voorjaar 2021

Winter en voorjaar 2021 . Diverse nailart passeert hier de tafel. One stroke, stempelen, spidergel, water-decals, strass, streepjes, stippeltjes, bloemetjes, etc. In de salon zijn diverse showboxen te bewonderen met mijn eigen werk. Ook op facebook, en vooral op instagram heb ik heel veel voorbeelden van mijn eigen werk staan om uit te kiezen of om inspiratie op te doen. Colorblocking is een van de nieuwe trends dit jaar. Dit kan met acryl, gel of gellak. De uni kleur nagel dat is ook een tr... lees verder »

Mooie teennagels- 2021 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Mooie teennagels- 2021

Mooie en verzorgde voeten zijn niet langer een bijzondere luxe, maar een modieuze finishing touch van elke verzorgde vrouw. Zomer pedicure met opvallend gestylde nagels in open sandalen is een onmisba... lees verder »

Contact via Whatsapp