Draagtijd kunstnagels

Draagtijd kunstnagels - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Het is altijd de grote vraag: u heeft nieuwe prachtige nagels, glanzend en versierd met kleine kunstwerkjes, maar hoelang blijven ze nou zitten? Het blijft altijd een persoonlijke kwestie. Het resultaat is mede afhankelijk van uw beroep, uw dagelijkse werkzaamheden, maar ook van de staat waarin uw nagels verkeren en hoe snel ze groeien. Bij nagelbijters groeien nagels in de regel sneller dan bij niet-nagelbijters.

Opvullen
Uw nagels groeien door, wat inhoudt dat uw kunstnagels bijgewerkt en opgevuld moeten worden. In principe is het zo dat u na 2-3 weken de uitgroei goed zult kunnen zien. Dan is het tijd voor een vervolgbehandeling. Als u uw acryl- of polygelnagels goed blijft onderhouden, is het in principe nooit meer nodig een compleet nieuwe set aan te schaffen. Met een vervolgbehandeling zoals ik die meestal adviseer, gaan uw nagels een hele lange tijd mee. Bij deze behandeling worden de kunstnagels heel dun gevijld en dan komt er een nieuwe laagje acryl of polygel overheen.

Bij sommige dames is een opvulbehandeling nodig na 6 weken, bij andere na 2 weken, de meesten zitten op ongeveer 3 a 4 weken.

Mooie teennagels - trends 2019 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Mooie teennagels - trends 2019

Mooie en verzorgde voeten zijn niet langer een bijzondere luxe, maar een modieuze finishing touch van elke verzorgde vrouw. Zomer pedicure met opvallend gestylde nagels in open sandalen is een onmisba... lees verder »

Nieuws en hot trends voor zomer 2019 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Nieuws en hot trends voor zomer 2019

Babyboom nagels, zacht, fijntjes en supermooi! Wat zijn Babyboom nagels? Vergeleken met andere nagels met sinds jaren zeer populaire French manicure hebben Babyboom nagels geen scherpe afscheiding tu... lees verder »