Nieuws en hot trends voor zomer 2021

Nieuws en hot trends voor zomer 2021 Mirjam's Nagelstudio Beerta

Babyboom , colorboom en glitterfading nagels, zacht, fijntjes en supermooi!

Wat zijn Babyboom nagels? Vergeleken met andere nagels met sinds jaren zeer populaire French manicure hebben Babyboom nagels geen scherpe afscheiding tussen het nagelbed en de witte rand. Waar je bij French manicure heel duidelijk de afscheiding ziet, lopen bij Babyboom nagels de kleuren van het nagelbed en vrije rand vloeiend in elkaar over. Hierdoor ontstaat een elegant, zacht en fijn kleureffect die heel natuurlijk overkomt. Helemaal hot is dan nu ook de colorboom. Net als met de witte babyboom, maar dan met een kleurtje.
Uiteraard is het mogelijk om de Babyboom nagels verder te versieren met glitters of fijne penseeltekeningen, maar zonder dat alles zijn ze ook al mooi en verzorgd en komen heel jeugdig over.
Glitterfading is bijna het zelfde resultaat, maar dan met glitters .
Vooral bij door de eerste zonnestralen licht gebruinde handen komen Babyboom , colorboom en glitterfading nagels elegant en fris over. De witte en poederige tinten met veel glans maken het geheel modieus en verzorgd en geven uw handen net dat iets extra en bijzonders.
De zachte tinten van Babyboom ,colorboom en glitterfading nagels passen uitstekend bij alle kleuren van uw nieuwe zomergarderobe.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

winter en voorjaar 2021

Winter en voorjaar 2021 . Diverse nailart passeert hier de tafel. One stroke, stempelen, spidergel, water-decals, strass, streepjes, stippeltjes, bloemetjes, etc. In de salon zijn diverse showboxen te bewonderen met mijn eigen werk. Ook op facebook, en vooral op instagram heb ik heel veel voorbeelden van mijn eigen werk staan om uit te kiezen of om inspiratie op te doen. Colorblocking is een van de nieuwe trends dit jaar. Dit kan met acryl, gel of gellak. De uni kleur nagel dat is ook een tr... lees verder »

Mooie teennagels- 2021 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Mooie teennagels- 2021

Mooie en verzorgde voeten zijn niet langer een bijzondere luxe, maar een modieuze finishing touch van elke verzorgde vrouw. Zomer pedicure met opvallend gestylde nagels in open sandalen is een onmisba... lees verder »

Contact via Whatsapp