Nieuws en hot trends voor zomer 2019

Nieuws en hot trends voor zomer 2019 Mirjam's Nagelstudio Beerta

Babyboom nagels, zacht, fijntjes en supermooi!

Wat zijn Babyboom nagels? Vergeleken met andere nagels met sinds jaren zeer populaire French manicure hebben Babyboom nagels geen scherpe afscheiding tussen het nagelbed en de witte rand. Waar je bij French manicure heel duidelijk de afscheiding ziet, lopen bij Babyboom nagels de kleuren van de nagelbed en rand vloeiend in elkaar. Hierdoor ontstaat een elegant, zacht en fijn kleureffect die heel natuurlijk overkomt.
Uiteraard is het mogelijk om de Babyboom nagels verder te versieren met glitters of fijne penseeltekeningen, maar zonder dat alles zijn ze mooi en verzorgd en komen heel jeugdig over.
Vooral bij door de eerste zonnestralen licht gebruinde handen komen Babyboom nagels elegant en fris over. De witte, roze en poederige tinten met veel glans maken het geheel modieus en verzorgd en geven uw handen net dat iets extra en bijzonders.
De zachte tinten van Babyboom nagels passen uitstekend bij alle kleuren van uw nieuwe zomergarderobe.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Mooie teennagels - trends 2019 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Mooie teennagels - trends 2019

Mooie en verzorgde voeten zijn niet langer een bijzondere luxe, maar een modieuze finishing touch van elke verzorgde vrouw. Zomer pedicure met opvallend gestylde nagels in open sandalen is een onmisba... lees verder »

Kardashians, spiegelende nagels en ombre look - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Kardashians, spiegelende nagels en ombre look

Wat is nieuw in de Nagelland? Nog steeds is het Hollywood en de Kardashians die alle nieuwe trends brengen en bepalen. Kijk voor duizenden tips en mooie foto's op Pinterest of Instagram , geniet en in... lees verder »