Verzorging van uw handen met kunstnagels

Verzorging van uw handen met kunstnagels - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Prachtig mooie, versierde nagels brengen ook de nodige verzorging met zich mee. En dat geldt natuurlijk ook voor uw handen want handen en nagels zijn één geheel. De schoonheid van uw nagels accentueert de schoonheid van uw verzorgde handen en omgekeerd.

Verzorging van uw kunstnagels
Bij een optimale verzorging van uw (pas) aangebrachte kunstnagels zult u optimaal genieten van het resultaat, wat betreft duurzaamheid en schoonheid.
Het is aan te raden om uw nagelriemen dagelijks (of zelfs meerdere keren per dag) te masseren met een goede nagelriemolie. Ik adviseer het gebruik van Dadi'Oil, een 95% organisch product met maar liefst 21 zuivere plantaardige soorten olie. Het dagelijks masseren voorkomt uitdrogen en scheuren van uw nagelriemen en houdt ze soepel, stimuleert de groei en verzorgt de nagels.

Zeer belangrijk!
Houd de eerste 24 tot 48 uur na het aanbrengen van uw nieuwe nagels bij het soppen handschoenen aan!
Schoonmaakmiddelen zijn vaak agressief en chemisch en kunnen het loslaten van randjes veroorzaken.

Enkele belangrijke adviezen en tips:

  • Acryl en/of gelnagels nooit knippen, in verband met hardheid en breekbaarheid altijd vijlen!
  • Bij voorkeur werkhandschoenen aan tijdens de werkzaamheden in uw tuin. In de grond komen diverse schimmels en bacteriën voor die schadelijk kunnen zijn voor uw natuurlijke nagels.
  • Voor het schoonmaken van uw kunstnagels adviseer ik het liefst een oude tandenborstel; de haren hiervan zijn in regel langer en stugger dan van een nagelborsteltje. Ook kunt u uw vingers weken in een badje met een Steradent tablet of citroensap (dit maakt overigens ook uw natuurlijke nagels mooi schoon en houdt vlekken en geel worden op afstand).
  • Bij het evt. loslaten, breken of scheuren van nagels direct contact opnemen in verband met uw garantie.

Goede verzorging met het juiste product - Dadi'Oil

Goede verzorging met het juiste product - Dadi'Oil - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Een goede verzorging van uw nagelriemen is essentieel om onder andere uitdroging van de kwetsbare huid te voorkomen. Ik adviseer hiervoor Dadi'Oil en lotion. Dadi is voor 95% organisch en bevat naast zuivere avocado-olie (een bekende weldoener voor alle huidsoorten), jojoba-olie en puur natuurlijke vitamine E, maar liefst 21 natuurlijke oliesoorten die allemaal onmisbaar zijn door hun hydraterende en beschermende eigenschappen.
Wilt u meer weten? Kijk dan eens op de Facebookpagina van Dadi'Oil.

winter en voorjaar 2021

Winter en voorjaar 2021 . Diverse nailart passeert hier de tafel. One stroke, stempelen, spidergel, water-decals, strass, streepjes, stippeltjes, bloemetjes, etc. In de salon zijn diverse showboxen te bewonderen met mijn eigen werk. Ook op facebook, en vooral op instagram heb ik heel veel voorbeelden van mijn eigen werk staan om uit te kiezen of om inspiratie op te doen. Colorblocking is een van de nieuwe trends dit jaar. Dit kan met acryl, gel of gellak. De uni kleur nagel dat is ook een tr... lees verder »

Mooie teennagels- 2021 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Mooie teennagels- 2021

Mooie en verzorgde voeten zijn niet langer een bijzondere luxe, maar een modieuze finishing touch van elke verzorgde vrouw. Zomer pedicure met opvallend gestylde nagels in open sandalen is een onmisba... lees verder »

Contact via Whatsapp