Kunstnagels

Powergel by Magnetic

Powergel by Magnetic - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Powergel, dat is een gel die tussen de acryl en polygel zit qua hardheid. Polygel is wat zachter, en acryl is harder. Powergel daartegen zit daar net even tussenin. Het is evengoed erg hard, maar toch enigszins flexibel.
Het heet allemaal anders, maar het eindresultaat is nagenoeg niet van elkaar te onderscheiden.

Natural Nail Treatment

Natural Nail Treatment - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Natural Nail Treatment, ofwel BIAB, dat is een Builder In A Bottle. (Blushes)

Dit wordt toegepast op de natuurlijke nagel , met en zonder kleine verlenging.
Het geheel ziet er heel natuurlijk uit, en niemand kan het onderscheiden van echte nagels.
Dit wordt heel vaak toegepast op de nagels van mensen in de zorg of horeca. ( die het eigenlijk niet mogen) Toch mooie nette verzorgde nagels, maar niet van echt te onderscheiden.

Deze methode pas ik ook vaak toe op een gescheurde nagel , om deze onzichtbaar te repareren. Dit product is er in 4 transparante kleuren , maar ook in 18 nude tinten, 6 pastel kleuren en 4 zachte kleuren met een sparkel er in.

Dit kan dus naturel, maar ook met een kleur gellak naar wens. En eventueel voorzien van een leuke nailart.

Acryl of gelnagels voor een langdurig en mooi resultaat

Acryl of gelnagels voor een langdurig en mooi resultaat - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Uw eigen nagels stevig, verlengd en verzorgd - Acryl of gelnagels zijn een eenvoudige oplossing voor vele nagelproblemen, van nagelbijten tot camoufleren van de lelijke plekken. Ook een eenvoudige verlenging van uw eigen (korte) nagels is een optie.
Het acryl ontstaat door het vermengen van een poeder en vloeistof waardoor een vormbare substantie ontstaat die met behulp van een penseel verder op uw nagel wordt gemodelleerd. Gel daartegen is een stroperige substantie en dient in de lamp uit te harden.
Voordat ik begin met het zetten van kunstnagels, zorg ik dat de nagelriemen zijn teruggeduwd. Uw nagels worden licht opgeruwd voor een betere hechting.
Voor het verlengen van uw nagels wordt gebruik gemaakt van een sjabloon. Deze verwijderbare mal wordt op uw vinger vastgezet tijdens het modelleren en na afloop verwijderd. Het product wordt in de gewenste vorm gebracht en wanneer het voldoende droog is, worden de nagels gevijld en afgewerkt en voorzien van een mooie kleur naar keuze of een nail art.

Kunstnagels - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Voordelen van kunstnagels
Het grote voordeel van kunstnagels is dat ze enorm sterk, stevig, en daardoor minimaal kwetsbaar zijn. Dit betekent in praktijk dat ze een lange tijd gedragen kunnen worden. Het onderhoud wordt bepaald door de snelheid van het uitgroeien, wat voor iedere persoon anders kan zijn. Nagelbijters hebben in de regel snelgroeiende nagels waardoor een vervolgbehandeling (opvullen) eerder nodig is.

Kunstnagels - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Nagelbed verlengen met Cover Pink acryl , Gelish polygel , powergel of BIAB

Nagelbed verlenging is een geweldige olplossing voor nagelbijters en een mooie camouflage bij bloeduitstortingen of met lelijke plekken ontsierde nagels. Als nagelbijter zal je een lange witte rand hebben aan je nagels en dat staat niet zo mooi. Door een dekkende laag acryl , Gelish polygel , powergel of BIAB is het mogelijk om een geheel nieuw nagelbed te maken. De Cover Pink dekt alle lelijke plekken en beschadigingen en zorgt voor een mooi natuurlijk ogend nagelbed.

Polygel

Polygel - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Polygel van Gelish is een geweldige toevoeging op het gebied van nagelstylingtechnieken. Het heeft alle goede eigenschapen van zowel acryl als de hardgels. Het draagt lichter, ruikt heerlijk fris en is hypoallergeen. Het is dus perfect geschikt voor mensen die allergie hebben voor acryl nagels. Let wel, er zitten wel acrylaten in maar de allergie is aanzienlijk minder.
Gelish Polygelnagels zijn licht (wel 23% lichter dan acryl, 16% lichter dan gel), ze zijn zeer sterk en toch flexibel. De applicatie van Gelish polygelnagels is eenvoudig en snel. Vijlen en bijwerken van Gelish polygelnagels geeft geen fijne vijlstof af en is daardoor gezonder en veiliger.
Tijdens zwangerschap, schildklier problemen of andere hormonale aandoeningen blijft dit vaak zitten als een huis , in tegenstelling tot de meeste andere producten.

Voordelen van Polygel nagels op een rijtje:

  • Snel aanbrengen en snel verwijderen
  • fijn product tijdens hormonale storingen in het lichaam
  • Geen fijn vijlstof dus veiliger
  • Dun, licht en flexibel
  • Minimaal 20 tot 28 dagen en schitterende hoogglans
  • Keuze uit verschillende kleuren
  • Een adequate oplossing voor broze, gescheurde of gespleten nagels
  • Heerlijke frisse geur
BIAB. ( Builder In A Bottle) - Mirjam's Nagelstudio Beerta

BIAB. ( Builder In A Bottle)

BIAB , Builder In A Bottle , ook wel blushes by Magnetic. Natural Nail treadment wordt het genoemd . Prachtige nagels, maar niet te zien dat er een kunstnagel product op zit. Dit product is er in ... lees verder »

UV of led uv lampen schadelijk? lees hier meer.... - Mirjam's Nagelstudio Beerta

UV of led uv lampen schadelijk? lees hier meer....

YES, UV LAMPEN ZIJN VEILIG! Geplaatst op 28 Februari 2023 Door Miranda Haas van Magic Nails Sittard. Bron: Doug Schoon Als we het dan toch over de veiligheid van nagellampen hebben mag dit artikel... lees verder »

Contact via Whatsapp