Kunstnagels

Acryl of gelnagels voor een langdurig en mooi resultaat

Acryl of gelnagels voor een langdurig en mooi resultaat - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Uw eigen nagels stevig, verlengd en verzorgd - Acryl of gelnagels zijn een eenvoudige oplossing voor vele nagelproblemen, van nagelbijten tot camoufleren van de lelijke plekken. Ook een eenvoudige verlenging van uw eigen (korte) nagels is een optie.
Het acryl ontstaat door het vermengen van een poeder en vloeistof waardoor een kneedbare substantie ontstaat die met behulp van een penseel verder op uw nagel wordt gemodelleerd. Gel daartegen is een stroperige substantie en dient in de lamp uit te harden.
Voordat ik begin met het zetten van kunstnagels, zorg ik dat de nagelriemen zijn teruggeduwd. Uw nagels worden licht opgeruwd voor een betere hechting.
Voor het verlengen van uw nagels wordt gebruik gemaakt van een sjabloon. Deze verwijderbare mal wordt op uw vinger vastgezet tijdens het modelleren en na afloop verwijderd. Het product wordt in de gewenste vorm gebracht en wanneer het voldoende droog is, worden de nagels gevijld en afgewerkt en voorzien van een mooie kleur naar keuze of een nail art.

Kunstnagels - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Voordelen van acrylnagels
Het grote voordeel van acrylnagels is dat ze enorm sterk, stevig, en daardoor minimaal kwetsbaar zijn. Dit betekent in praktijk dat ze een lange tijd gedragen kunnen worden. Het onderhoud wordt bepaald door de snelheid van het uitgroeien, wat voor iedere persoon anders kan zijn. Nagelbijters hebben in de regel snelgroeiende nagels waardoor een vervolgbehandeling (opvullen) eerder nodig is.

Kunstnagels - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Nagelbed verlengen met Cover Pink acryl of polygel
Nagelbedverlenging is belangrijk voor nagelbijters en een oplossing bij door bloeduitstortingen of lelijke plekken ontsierde nagels. Als nagelbijter zal je een lange witte rand hebben aan je nagels en dat staat niet zo mooi. Door een dekkende laag acryl of polygel is het mogelijk om een geheel nieuw nagelbed te maken. De Cover Pink dekt alle lelijke plekken en beschadigingen en zorgt voor een mooi natuurlijk ogend nagelbed.

Polygel - een revolutionair nieuw product

Polygel -  een revolutionair nieuw product - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Polygel is een nieuwkomer op het gebied van nagelstylingtechnieken. Het is veel sterker dan traditionele gel, draagt lichter, ruikt heerlijk fris en is hypoallergeen. Het is dus perfect geschikt voor mensen die allergie hebben voor acryl- of gelnagels. Polygelnagels zijn licht (wel 23% lichter dan acryl, 16% lichter dan gel), ze zijn zeer sterk en toch flexibel. De applicatie van polygelnagels is eenvoudig en snel. Vijlen en bijwerken van polygelnagels geeft geen fijne vijlstof af en is daardoor gezonder en veiliger.

Voordelen van Polygel nagels op een rijtje:

  • Snel aanbrengen en snel verwijderen
  • Zeer korte droogtijd
  • Geen fijn vijlstof dus veiliger
  • Dun, licht en flexibel
  • Minimaal 14 dagen en schitterende hoogglans
  • Keuze uit vele schitterende kleuren
  • Een adequate oplossing voor broze, gescheurde of gespleten nagels
  • Heerlijke frisse geur

winter en voorjaar 2021

Winter en voorjaar 2021 . Diverse nailart passeert hier de tafel. One stroke, stempelen, spidergel, water-decals, strass, streepjes, stippeltjes, bloemetjes, etc. In de salon zijn diverse showboxen te bewonderen met mijn eigen werk. Ook op facebook, en vooral op instagram heb ik heel veel voorbeelden van mijn eigen werk staan om uit te kiezen of om inspiratie op te doen. Colorblocking is een van de nieuwe trends dit jaar. Dit kan met acryl, gel of gellak. De uni kleur nagel dat is ook een tr... lees verder »

Mooie teennagels- 2021 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Mooie teennagels- 2021

Mooie en verzorgde voeten zijn niet langer een bijzondere luxe, maar een modieuze finishing touch van elke verzorgde vrouw. Zomer pedicure met opvallend gestylde nagels in open sandalen is een onmisba... lees verder »

Contact via Whatsapp