Bruidsnagels

Bruidsnagels - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk spectaculair uitzien!

Veel bruiden willen behalve een perfecte trouwjurk en een feestelijke make-up ook verzorgde handen en voeten met prachtige bruidsnagels. Uw nagels staan op uw trouwdag in de spotlights, de foto's komen uitvergroot aan de muur en gaan een leven lang mee... Uw handen worden bekeken door iedereen die uw trouwring wil bewonderen. Wij zorgen graag dat uw nagels er op deze dag perfect verzorgd uitzien.

U kunt kiezen uit vele soorten parelmoer- of ivoorkleurige nagels. French manicure, met het klassieke witte randje, of een trendy fading kleureffect zoals Babyboom nagels behoren ook in onze salon tot de mogelijkheden. U kunt het zo gek maken als u wilt, nail art en applicaties behoren ook tot de mogelijkheden met vlindertjes, bloemetjes, kantmotiefjes of strass-steentjes.

winter en voorjaar 2021

Winter en voorjaar 2021 . Diverse nailart passeert hier de tafel. One stroke, stempelen, spidergel, water-decals, strass, streepjes, stippeltjes, bloemetjes, etc. In de salon zijn diverse showboxen te bewonderen met mijn eigen werk. Ook op facebook, en vooral op instagram heb ik heel veel voorbeelden van mijn eigen werk staan om uit te kiezen of om inspiratie op te doen. Colorblocking is een van de nieuwe trends dit jaar. Dit kan met acryl, gel of gellak. De uni kleur nagel dat is ook een tr... lees verder »

Mooie teennagels- 2021 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Mooie teennagels- 2021

Mooie en verzorgde voeten zijn niet langer een bijzondere luxe, maar een modieuze finishing touch van elke verzorgde vrouw. Zomer pedicure met opvallend gestylde nagels in open sandalen is een onmisba... lees verder »

Contact via Whatsapp