Bruidsnagels

Bruidsnagels - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk spectaculair uitzien!

Veel bruiden willen behalve een perfecte trouwjurk en een feestelijke make-up ook verzorgde handen en voeten met prachtige bruidsnagels. Uw nagels staan op uw trouwdag in de spotlights, de foto's komen uitvergroot aan de muur en gaan een leven lang mee... Uw handen worden bekeken door iedereen die uw trouwring wil bewonderen. Wij zorgen graag dat uw nagels er op deze dag perfect verzorgd uitzien.

U kunt kiezen uit vele soorten parelmoer- of ivoorkleurige nagels. French manicure, met het klassieke witte randje, of een trendy fading kleureffect zoals Babyboom nagels behoren ook in onze salon tot de mogelijkheden. U kunt het zo gek maken als u wilt, nail art en applicaties behoren ook tot de mogelijkheden met vlindertjes, bloemetjes, kantmotiefjes of strass-steentjes.

BIAB. ( Builder In A Bottle) - Mirjam's Nagelstudio Beerta

BIAB. ( Builder In A Bottle)

BIAB , Builder In A Bottle , ook wel blushes by Magnetic. Natural Nail treadment wordt het genoemd . Prachtige nagels, maar niet te zien dat er een kunstnagel product op zit. Dit product is er in ... lees verder »

UV of led uv lampen schadelijk? lees hier meer.... - Mirjam's Nagelstudio Beerta

UV of led uv lampen schadelijk? lees hier meer....

YES, UV LAMPEN ZIJN VEILIG! Geplaatst op 28 Februari 2023 Door Miranda Haas van Magic Nails Sittard. Bron: Doug Schoon Als we het dan toch over de veiligheid van nagellampen hebben mag dit artikel... lees verder »

Contact via Whatsapp