Stop nagelbijten

Stop nagelbijten - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Ik ben zelf fervent nagelbijter , daarom begrijp ik heel goed hoe moeilijk het is om van deze vervelende gewoonte af te komen. Kunstnagels (met name acrylnagels) zijn een beproefd middel om nagelbijten te voorkomen. Acryl is heel hard en maakt nagelbijten onmogelijk. Een dunne laag acryl dekt de beschadigde nagels af en geeft ze de gelegenheid om aan te groeien. Anderzijds werkt de aanschaf van kunstnagels vaak ook psychologisch; men heeft geld gespendeerd aan mooie nagels en dat vormt een drempel om op ze te gaan bijten.

Mirjam's Nagelstudio biedt een speciaal arrangement aan voor nagelbijters die besloten hebben te willen stoppen met nagelbijten. Een week na het plaatsen van kunstnagels krijgt u een gratis check-up met repareren en bijwerken van de (beschadigde) nagels, desgewenst ook in een andere kleur. Dit kost niks extra , het is bij ons gewoon service. Na 1 week kunnen we precies zien hoe lang het ongeveer dan nog duurt om ze op te vullen / na te behandelen.

Trots
De schoonheid van vrouwenhanden wordt sterk bepaald door mooie, verzorgde nagels. Men kent vele nagelproblemen, van brokkelige, makkelijk afbreekbare nagels tot splijtende, verkleurde nagels of nagels die aangetast zijn door een ziekte. Structureel nagelbijten, al dan niet in de puberteit of door nervositeit, leidt op den duur tot nagelbeschadiging die vroeger onherstelbaar was. Gelukkig is die tijd voorbij. Maak een afspraak met Mirjam's Nagelstudio en voel weer trots in plaats van spijt, wanneer u naar uw handen kijkt!

BIAB. ( Builder In A Bottle) - Mirjam's Nagelstudio Beerta

BIAB. ( Builder In A Bottle)

BIAB , Builder In A Bottle , ook wel blushes by Magnetic. Natural Nail treadment wordt het genoemd . Prachtige nagels, maar niet te zien dat er een kunstnagel product op zit. Dit product is er in ... lees verder »

UV of led uv lampen schadelijk? lees hier meer.... - Mirjam's Nagelstudio Beerta

UV of led uv lampen schadelijk? lees hier meer....

YES, UV LAMPEN ZIJN VEILIG! Geplaatst op 28 Februari 2023 Door Miranda Haas van Magic Nails Sittard. Bron: Doug Schoon Als we het dan toch over de veiligheid van nagellampen hebben mag dit artikel... lees verder »

Contact via Whatsapp