Stop nagelbijten

Stop nagelbijten - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Ik ben zelf fervent nagelbijter geweest, daarom begrijp ik heel goed hoe moeilijk het is om van deze vervelende gewoonte af te komen. Kunstnagels (met name acrylnagels) zijn een beproefd middel om nagelbijten te voorkomen. Acryl is heel hard en maakt nagelbijten onmogelijk. Een dunne laag acryl dekt de beschadigde nagels af en geeft ze de gelegenheid om aan te groeien. Anderzijds werkt de aanschaf van kunstnagels vaak ook psychologisch; men heeft geld gespendeerd aan mooie nagels en dat vormt een drempel om op ze gaan bijten.

Mirjam's Nagelstudio biedt een speciaal arrangement aan voor nagelbijters die besloten hebben te willen stoppen met nagelbijten. Een week na het plaatsen van kunstnagels krijgt u een gratis check-up met repareren en bijwerken van de (beschadigde) nagels, desgewenst ook in een andere kleur.

Trots
De schoonheid van vrouwenhanden wordt sterk bepaald door mooie, verzorgde nagels. Men kent vele nagelproblemen, van brokkelige, makkelijk afbreekbare nagels tot splijtende, verkleurde nagels of nagels die aangetast zijn door een ziekte. Structureel nagelbijten, al dan niet in de puberteit of door nervositeit, leidt op den duur tot nagelbeschadiging die vroeger onherstelbaar was. Gelukkig is die tijd voorbij. Maak een afspraak met Mirjam's Nagelstudio en voel weer trots in plaats van spijt, wanneer u naar uw handen kijkt!

winter en voorjaar 2021

Winter en voorjaar 2021 . Diverse nailart passeert hier de tafel. One stroke, stempelen, spidergel, water-decals, strass, streepjes, stippeltjes, bloemetjes, etc. In de salon zijn diverse showboxen te bewonderen met mijn eigen werk. Ook op facebook, en vooral op instagram heb ik heel veel voorbeelden van mijn eigen werk staan om uit te kiezen of om inspiratie op te doen. Colorblocking is een van de nieuwe trends dit jaar. Dit kan met acryl, gel of gellak. De uni kleur nagel dat is ook een tr... lees verder »

Mooie teennagels- 2021 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Mooie teennagels- 2021

Mooie en verzorgde voeten zijn niet langer een bijzondere luxe, maar een modieuze finishing touch van elke verzorgde vrouw. Zomer pedicure met opvallend gestylde nagels in open sandalen is een onmisba... lees verder »

Contact via Whatsapp