Mooie teennagels- 2021

Mooie teennagels- 2021 Mirjam's Nagelstudio Beerta

Mooie en verzorgde voeten zijn niet langer een bijzondere luxe, maar een modieuze finishing touch van elke verzorgde vrouw. Zomer pedicure met opvallend gestylde nagels in open sandalen is een onmisbare aanvulling op elke zomerse outfit.

Op Pinterest of Instagram kunt u inspiratie opdoen door duizenden foto's te bekijken. Meest vernieuwende trends in 2021 zijn de ombre verlopende kleuren en de druppeltechniek, beide te danken aan trendsettende Kylie Jenner.

Elegante zwart-witte French manicure look is terug van nooit weggeweest en samen met glitter of strass steentjes en nail art tekeningen (bij voorkeur uitsluitend op de grote teen) is het nog steeds een van de mooiste trends in teennagels styling.
Nautische thema's en vele diverse bloemenprintes domineren de zomertrends. Vergeet uw look niet te completeren door grote hoeveelheid teenringen en enkelbandjes erbij te dragen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

winter en voorjaar 2021

Winter en voorjaar 2021 . Diverse nailart passeert hier de tafel. One stroke, stempelen, spidergel, water-decals, strass, streepjes, stippeltjes, bloemetjes, etc. In de salon zijn diverse showboxen te bewonderen met mijn eigen werk. Ook op facebook, en vooral op instagram heb ik heel veel voorbeelden van mijn eigen werk staan om uit te kiezen of om inspiratie op te doen. Colorblocking is een van de nieuwe trends dit jaar. Dit kan met acryl, gel of gellak. De uni kleur nagel dat is ook een tr... lees verder »

Nieuws en hot trends voor zomer 2021 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Nieuws en hot trends voor zomer 2021

Babyboom , colorboom en glitterfading nagels, zacht, fijntjes en supermooi! Wat zijn Babyboom nagels? Vergeleken met andere nagels met sinds jaren zeer populaire French manicure hebben Babyboom nage... lees verder »

Contact via Whatsapp