Mooie teennagels - trends 2019

Mooie teennagels - trends 2019 Mirjam's Nagelstudio Beerta

Mooie en verzorgde voeten zijn niet langer een bijzondere luxe, maar een modieuze finishing touch van elke verzorgde vrouw. Zomer pedicure met opvallend gestylde nagels in open sandalen is een onmisbare aanvulling op elke zomerse outfit.

Op Pinterest of Instagram kunt u inspiratie opdoen door duizenden foto's te bekijken. Meest vernieuwende trends in 2019 zijn de ombre verlopende kleuren en de druppeltechniek, beide te danken aan trendsettende Kylie Jenner.

Elegante zwart-witte French manicure look is terug van nooit weggeweest en samen met glitter of strass steentjes en nail art tekeningen (bij voorkeur uitsluitend op de grote teen) is het nog steeds een van de mooiste trends in teennagels styling.
Nautische thema's en vele diverse bloemenprintes domineren de zomertrends. Vergeet uw look niet te completeren door grote hoeveelheid teenringen en enkelbandjes erbij te dragen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Nieuws en hot trends voor zomer 2019 - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Nieuws en hot trends voor zomer 2019

Babyboom nagels, zacht, fijntjes en supermooi! Wat zijn Babyboom nagels? Vergeleken met andere nagels met sinds jaren zeer populaire French manicure hebben Babyboom nagels geen scherpe afscheiding tu... lees verder »

Kardashians, spiegelende nagels en ombre look - Mirjam's Nagelstudio Beerta

Kardashians, spiegelende nagels en ombre look

Wat is nieuw in de Nagelland? Nog steeds is het Hollywood en de Kardashians die alle nieuwe trends brengen en bepalen. Kijk voor duizenden tips en mooie foto's op Pinterest of Instagram , geniet en in... lees verder »