Tekstvak: Tekstvak:

Mirjam’s Nagelstudio

Kunstnagels

Acryl

 

 

 

 

Deze nagels worden gemaakt van vloeistof en poeder en wordt met een penseel op gebracht en in model gemaakt. Na het drogen worden de nagels helemaal in model gevijld en gepolijst daar komt een top coat overheen voor de glans. Dit kan ook op de eigen (lange) nagels, over-lay heet dat, dat is alleen een laagje acryl, maar deze kunnen we ook verlengen. Dit doen we met een sjabloon.

 

Nagels verlengen:

Wij gebruiken sjablonen om de nagels te verlengen. Een sjabloon is een soort papieren malletje die op de vinger worden geplakt tijdens het modelleren. Acryl is er in heel veel kleuren zodat de vrije rand ook in andere kleuren kan , in plaats van wit, french genoemd. Met dat gekleurde acryl kunnen er ook bloemetjes e.d. gemaakt worden voor leuk nail-art effect, of wat ook erg leuk is zijn gekleurde nagelstickertjes. Die kunnen er op, maar tussen 2 lagen acryl krijg je een 3D effect.

Met acryl of polygel kan je een geheel nieuw nagelbed maken.

Dat wil zeggen met een “dekkende” acryl  of polygel  waarmee je het nagelbed kan verlengen! Dit is dus voor velen van ons een optie omdat je dan een langer nagelbed krijgt en een kortere witte rand. Normaal zou je een super lang witte rand hebben als nagelbijter. Zelfs lelijke plekken, of bloeduitstortingen op je eigen nagels zijn verleden tijd. De cover pink dekt het allemaal!

Nagelbed verlengen

Tekstvak:

Polygel

PolyGel

 

.

En wat ook een nieuwe trend is dat zijn baby boom nagels.

Daarbij kan je de overgang van wit niet strak zien maar loopt vervaagt door.

Het kan met een hele vage overgang of een minder vage overgang.

 

 

 

Polygel is een nieuw product. Het is sterker dan de traditionele gel, draagt lichter, ruikt heerlijk fris  en is hypo allergeen . Dus mensen met een allergie voor acryl of gel kunnen nu ook prachtige nagels dragen.